YLLÄPITO

Mökkien varaus

Varaaminen ja maksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakomaksun (1/3 varauksen arvosta + 14€ toimitusmaksu) eräpäivään mennessä. Loppusuoritus maksetaan 5 viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin, on maksu suoritettava kokonaisuudessaan heti. Laskun yhteydessä lähetetään asiakkaalle varausvahvistus, sekä kulkuohjeet mökille ja avaintensaantipaikkaan. Asiakkaan on esitettävä kuitti suoritetusta maksusta avaintenluovuttajalle.

Peruutus
Varausmaksua ei palauteta.

Oleskelu lomakohteessa
Asiakkaan on ilmoitettava arvioitu saapumisaikansa kohteen avaintenluovuttajalle 2 vrk ennen varauksen alkua. Majoituskohde on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Majoituskohteen vuokraan sisältyvät (ellei vahvistuksessa toisin mainita) vuodevaatteet, takkapuut, perusastiasto ja polttoaine kohteen lämmitykseen, valaistukseen ja ruoan valmistukseen. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, on Ylä-Lapin Vuokramökeillä oikeus periä 84 - 337€ siivousmaksu. Loppusiivouksen voi myös tilata etukäteen Ylä-Lapin Vuokramökeiltä, jolloin se on huomattavasti paljon edullisempi. Myös liinavaatteet voit vuokrata Ylä-Lapin Vuokramökeiltä.

Vahinkojen korvaukset
Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan kohteen omistajalle.

Valitukset
Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava VÄLITTÖMÄSTI LOMAN AIKANA Ylä-Lapin Vuokramökeille. Mikäli asiaan ei saada korjausta, valitus on tehtävä kirjallisesti Ylä-Lapin Vuokramökille 7 vrk:n kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Ylä-Lapin Vuokramökit eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Ylä-Lapin Vuokramökit ei vastaa tämän julkaisemisen jälkeen ilmaantuneista, meistä riippumattomista muutoksista.